Добредојдовте

ГРАНДИОЗНОСТА НА СВАДБАТА,

МОМЕНТ КОЈ ТРЕБА ДА СЕ РАЗЛИКУВА

Image

Амбиент

ИНОВАЦИИ И

ПРИЈАТЕН АМБИЕНТ

Мени 1

1137 mkd | 18.5 €

Мени 2

1228 mkd | 20 €

Мени 3

1383 mkd | 22.5 €

Мени 4

1691 mkd | 27.5 €

Амбиент

ПРИЈАТНА АТМОСФЕРА

I
20150120131006
II
20150120132018
III
20150120133049

Сала

МОТИВИРАНИ ОД

НАШИОТ ИДЕНТИТЕТ

Кога го отворивме нашиот ресторант, ние имавме само една цел; да бидеме дел од вашите најубави спомени и да го направиме најдоброто за вас почнувајќи од уредувањето на амбиентот, гостопримството, угостителството и подготовката на храната со љубов.

0 Години
0+ Прослави
0k Гости
0 Паркинзи

Адреса

с. Палчиште,
1200 Тетово, Македонија

Следете нè

Контакт

+389 70 389 263