Мени

ИЗБОР НА ВКУС

САЛАТИ
Ги нудиме сите видови на салати за да го почувствувате вкусот на свежината и квалитетот секој пат кога ќе ги пробате.
ПРЕДЈАДЕЊА
Ние на гостите им овозможуваме да бидат услужени со предјадења, услужени на посебен начин и секогаш свежи, со цел вашето мени да биде полно со детали.
ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ
Ние сите видови на храна ги подготвуваме со многу љубов и професионализам и ги служиме украсени за да се задоволи вкусот на секој гостин.
ДЕСЕРТИ
Тортата е најважниот детаљ на вечерата, затоа ние сме целосно посветени за да го донесеме најдоброто за вас.

Квалитет

Мени 1

1137 mkd | 18.5 €

Мени 2

1228 mkd | 20 €

Вкус

Мени 3

1383 mkd | 22.5 €

Мени 4

1691 mkd | 27.5 €
Нудиме и прилагодување на менито според барањата на клиентите.

Разновидност

Адреса

с. Палчиште,
1200 Тетово, Македонија

Следете нè

Контакт

+389 70 389 263