Со нас

УЖИВАЈТЕ ВО СЕКОЈ МИГ

Сала

ДЕКОРАЦИЈА НА АМБИЕНТОТ

За да се чувствувате посебно и вашата свадба да се состои од уникатни елементи, ние ви овозможуваме декорирање на амбиентот според вашите желби.

Осветлување

НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ

Ние во Хајбори ја знаеме важноста на вашата прослава, затоа ние се грижиме секој детаљ да биде остварен, исто како и осветлувањето на ресторанот. Во специјалните моменти на вашата свадба нашите вработени ви овозможуваат амбиентот да биде украсен со професионално осветлување, така што секој момент ќе остане незаборавен.

Се

ЗА ВАШАТА СВАДБА

Адреса

с. Палчиште,
1200 Тетово, Македонија

Следете нè

Контакт

+389 70 389 263