Mirësevini

Madhështia e dasmës,

moment që duhet veçuar

Image

Ambienti

Inovacione dhe

ambiente mikpritëse

Menu 1

1137 mkd | 18.5 €

Menu 2

1228 mkd | 20 €

Menu 3

1383 mkd | 22.5 €

Menu 4

1691 mkd | 27.5 €
Ofrojmë gjithashtu përshtatje të menusë sipas kërkesave të klientit.

Ambienti

Atmosferë e ngrohtë

I
20150120131006
II
20150120132018
III
20150120133049

Salla

TË MOTIVUAR NGA

IDENTITETI YNË

Kur ne hapëm restorantin tonë, kishim vetëm një qëllim; të jemi pjesë e kujtimeve tuaja me të bukura dhe të bëjmë më të mirën për ju, duke filluar nga rregullimi i ambientit, mikpritja, shërbimi në tavolina dhe përgatitja e ushqimit me shumë dashuri.

0 Vite
0+ Ahengje
0k Mysafir
0 Parkingje

Adresa

F.sh Pallçisht,
1200 Tetovë, Maqedoni

Na ndiqni

Kontakt

+389 70 389 263