Me ne

Përjetoni çdo moment

Salla

Dekorimi i ambientit

Që të ndjeheni të veçantë dhe dasma juaj të ketë elemente unike, ne ju mundësojmë që të dekoroni ambientin sipas preferencave tuaja.

Ndriçimi

Momente të paharruara

Ne në Haybori e dimë rëndësinë e festës tuaj, prandaj kujdesemi që çdo detaj të jetë o plotësuar, ashtu sikurse është edhe ndriçimi i restorantit. Në momentet e veçanta të dasmës tuaj, stafi ju mundëson që ambienti të jetë i mbuluar nga ndriçimi profesional, me qëllim që çdo moment të jetë i paharruar.

Gjithçka

Për dasmën tuaj

Adresa

F.sh Pallçisht,
1200 Tetovë, Maqedoni

Na ndiqni

Kontakt

+389 70 389 263