Menytë

Përzgjedhja e shijes

Sallatë
Ofrojmë të gjitha llojet e sallatave, për të ju bërë që ta ndjeni shijen e freskisë dhe kualitetit sa herë që t’i shijoni.
Parahaje
Që menyja juaj të jetë e plotësuar deri në detaj, ne ju mundësojmë që mysafirët t’i shërbeni me parahaje, të servuar në mënyrë speciale dhe gjithmonë e freskët.
Ushqimi kryesor
Me shumë dashuri dhe profesionalizëm pregatisim të gjitha llojet e ushqimeve dhe i servojmë të dekoruar në mënyrë që të kënaqim shijen e secilit.
Desert
Ëmbëlsira është detaji më i rëndësishëm e darkës, andaj ne I jemi përkushtuar plotësisht, që të sjellim për ju më të mirën.

Kualitet

Meny 1

1137 mkd | 18.5 €

Meny 2

1228 mkd | 20 €

Shije

Meny 3

1383 mkd | 22.5 €

Meny 4

1691 mkd | 27.5 €

Profesionalizëm

Meny 5

Meny 6

Shumëllojshmëri

Adresa

F.sh Pallçisht,
1200 Tetovë, Maqedoni

Na ndiqni

Kontakt

+389 70 389 263